Två dygn som kan förändra ditt liv

Två dygn som kan förändra ditt liv

Nästa år blir det nya tag! Jag är tillbaka från min mammaledighet i januari och den 22-24 mars kör jag min första workshop i grupp! Under drygt två dagar kommer du få hjälp att förstå hur du kan använda dina talanger, kunskaper, erfarenheter och intressen för att försörja dig för att få så mycket av livet du drömmer om som möjligt. Häng med till Liljero Retreat!

Vad är framgång för dig?

Vad är framgång för dig?

I mina första stapplande steg mot att bryta upp och byta liv ställde jag mig själv en fråga som kom att bli viktigare för mig än många andra. Nämligen - vad var framgång för mig? Om du inte ställt dig själv den frågan tidigare så gör det! Svaret säger en del om vad som borde få ta mer utrymme och kan hjälpa dig prioritera för att få mer av livet du drömmer om.

Var med och forma boken “Livet på egna villkor”

Var med och forma boken “Livet på egna villkor”

Från och med nästa vecka kommer jag att dela med mig av ett kapitel i taget ur den bok jag skrivit på ett tag, men som jag behöver ER hjälp för att färdigställa. Så till alla er som är nyfikna på att läsa boken om hur jag skapat mig ett liv på egna villkor och dessutom ha möjlighet att vara med och påverka innehållet i boken - anmäl ert intresse nu! OBS! Inget av detta kommer delas på bloggen utan endast till er som anmäler er.

Har ni t ex några speciella frågor, funderingar eller annat om hur jag gjorde för att bryta upp och byta liv? Alla tankar är välkomna och jag är tacksam för alla synpunkter! Vad du får som tack för hjälpen? Förhoppningsvis en bok som svarar på alla dina frågor och funderingar om hur du kan göra och tänka för att skapa dig din egen drömtillvaro! Jag kan inte komma på något bättre sätt att skriva boken på än att få göra det i nära kontakt med dem jag skriver den för. Jag hoppas att du är en av dem och att du vill dela med dig av dina tankar!

Det är dags att sluta drömma och börja leva

Det är dags att sluta drömma och börja leva

I mina försök att hitta rätt genom åren har jag utretts för allt från ADHD till Bipolär sjukdom. Den senaste utredningen gick ut på att förstå om jag hade underlag nog för att diagnostiseras som emotionellt instabil. Men trots att jag samlat på mig 300 sidor journaler så har ingen diagnos kunnat sättas. Och jag har äntligen förstått varför.

Arbete är inte en plats utan något man gör

Arbete är inte en plats utan något man gör

Framtidens arbetsplats ser ljusare ut än på länge. Därför att behoven hos alla oss som känner att arbete inte handlar om en plats, utan snarare ett tillstånd, börjar sätta avtryck hos arbetsgivarna. För att klara av att behålla duktiga, kreativa medarbetare behöver arbetsgivare bli mer flexibla.

I tisdags besökte jag Interndetdagarna på Waterfront i Stockholm där Svenska Nomader samlat föreläsare och livs levande digitala nomader som berättade om de förändringar som sker just nu och kräver förändring från arbetsgivarnas sida. Jag känner stor hoppfullhet för att både jag och alla ni som känt och känner som jag, äntligen får upprättelse. Vi är inte konstiga, svåra att samarbeta med och vi ställer inte orimliga krav. Vi är snarare mottagliga för vår samtid och ser möjligheterna som globaliseringen och digitaliseringen innebär. Större flexibilitet med nya miljöer, samarbetsformer och möjligheter att vara spontan är vad som behövs för att pushas i en ny riktning och ifrågasätta det man gör så det utvecklas. Den digitala nomaden håller på att förändra framtidens arbetsplats och vi rör oss mot ett friare samhälle.

Så blev jag fri - och så kan du!

Så blev jag fri - och så kan du!

I sommar har jag blivit uppringd av flera journalister för att berätta om hur jag bytte liv - från storstadshets till lugnet på landet. En resa som har varit allt annat än enkel men som jag hoppas ska inspirera andra att våga lyssna på sig själva och sina egna drömmar. Här är några av mina bästa mest konkreta tips på hur du kan gå tillväga om du också känner ett behov av att slå dig fri.