Tröttnade på att bara skriva om andra, som gjorde det hon själv egentligen ville

Nu har det nya året rullat igång och jag sitter med ett par riktigt roliga projekt! Har precis haft ett telefonmöte med en tjej som, precis som jag, lämnade sitt jobb för att starta eget. Josefin satt tidigare bl. a som redaktör på en av våra större svenska tidningar och skrev om människor som vågat satsa på sin passion, lämnat sitt jobb och börjat leva sin dröm. En dag kom hennes kollega in till henne och talade om att han var trött på att bara skriva om andra som gjorde sin grej och därför hade sagt upp sig och köpt ett ställe i Costa Rica för att börja surfa. Där och då började Josefin också tänka om och förra året porträtterades hon själv i tidningen som en av dem som gjort det!

Hon bor nu i Tel Aviv med sin kille och jobbar som sin egen bl. a för flera stora produktionsbolag med allt från redaktörskap till foto och PR. Jag hjälper henne just nu med att ta fram en hemsida. Medan Josefin lämnar det jobbet till mig så drar hon till Costa Rica för att kombinera ett par månaders jobb med surfing och yoga. För även Josefin har flera projekt i rullning samtidigt och ett annat av dem är Love Action. Kolla in det här!

Glasverandan på kontoret är bästa platsen för möten och spånande!

Glasverandan på kontoret är bästa platsen för möten och spånande!

Jag kommer att berätta mer om Josefin och projektet jag hjälper henne med senare. För hon är verkligen en av de där människorna som är anledningarna till att jag också blev min egen. Att få jobba med människor som påminner en om vad livet handlar om, som sätter igång kreativiteten i en och som ger en nya idéer och tankar om vad som är möjligt. Det är sådant som ger mig energi och kraft och lust! Att jobba kan verkligen vara roligt, om man bara får leva också. Så som man innerst inne vill.