"Hoffice" skapar nya möjligheter!

Hoppas att det nya året börjat bra! Själv tycker jag det känns skönt att vara tillbaka på kontoret efter att ha legat nygravid (!) med illamående nu i nästan två månader. I sommar blir det bebis, så det här året blir definitivt speciellt för min del!

Social som jag är så betyder det mycket för mig att ha arbetskamrater även när jag är min egen. Jag delar idag därför kontor med 15 andra egenföretagare på Reklamhuset Gammelgården där jag sitter i ett vitt, 200 år gammalt trähus med kakelugn och knarrande trägolv.  Som nystartad egenföretagare känns det inte helt självklart att lägga sina knappa slantar på ett kontor och hittills har det inte funnits så många bra alternativ till kontorshotellen, som ju ändå ofta kostar ett par tusen i månaden. 

Men nu behöver man inte längre välja mellan mer pengar i kassan eller fler kontakter, utan det går att få båda! TV4 Nyhetsmorgon hade idag ett reportage om "Hoffice", ett nätverk som syftar till att skapa fantastiska kostnadsfria arbetsplatser och göra det möjligt för människor att följa sina drömmar och passioner. Arbetsplatserna är kostnadsfria tack vare att de använder sig av en underutnyttjad resurs i samhället: våra hem! Kolla in klippet nedan och ha en fortsatt bra vecka!

 
 

Ps. Läs gärna artikeln som publicerades i SvD den 6 november 2014 "Jobba hemma tillsammans en starkt växande trend". Bilden jag använt är tagen av Bezav Mahmod och kommer från artikeln.