Släpper hemsida för Rebecca Stella!

Förra måndagen satt jag klistrad framför Let's Dance pressträff. Jag har sett varenda säsong, varenda avsnitt under de 9 år som gått. I år är det 10-års jubileum!

De senaste åren har bloggare och mångsysslare tagit sig in på dansgolvet. Dvs, entreprenörer som tar sig fram genom att göra allt det de är intresserade av och bra på, och skriver om det. I år är både Marie Serneholt och Rebecca Stella med. Som den lojala Let's Dance fantast jag är vet jag vikten av att människor får en chans att lära känna personen bakom dansen, för att lyckas i tävlingen. Jag fick då en idé om hur människor som inte känner till Rebecca Stella skulle få en snabb överblick över vem hon är, som visar på HELA hennes bredd som entreprenör. Hon har idag en blogg på Expressen.se men som nykomling på sidan kan det vara svårt att få en överblick över vad hon gör. Jag föreslog därför en hemsida som skulle råda bot på det. Resultatet släpptes idag! En dryg vecka efter att jag presenterat idén. Jag har alltid fungerat bäst med kniven mot strupen! Kolla in www.rebeccastella.com.

Ännu ett exempel på en person som bevisar att det är möjligt att försörja sig på att göra det man älskar - utan ett vanligt jobb! Och att det går att göra FLERA saker samtidigt, man måste inte bestämma sig. Länge leve mångsysslaren! 

Vill du också ha hjälp med din hemsida? Läs mer här.

Rebecca Stella är programledare, artist och designer och följs av hundratusentals på sin blogg och instagram. Just nu är hon aktuell som deltagare i Let's Dance på TV4.