Syns man inte så finns man inte!

Fler och fler hör av sig till mig för att få hjälp med en hemsida. Det var aldrig min tanke att det var det jag skulle lägga mest tid på när jag startade mitt företag för knappt ett år sedan. Det var faktiskt en slump.

När jag förra våren satt och kämpade med min egen hemsida hade jag aldrig tidigare gjort något liknande förut. Som anställd kommunikatör arbetade jag mycket med innehåll för webb, men jag har aldrig själv suttit och designat eller byggt hemsidor tidigare. Men efter ett par månaders slit så hade jag min egen sida, och en kunskap om ett verktyg som jag kände kunde vara nyttig även för andra. På den vägen är det! Kunskap är något vi skaffar oss hela tiden och om du tänker efter finns det säkert saker du också lärt dig längs med vägen som du kan använda för att hjälpa andra och på så sätt bli din egen. Den mest värdefulla kunskapen du har är sällan den som står i ditt CV, utan den du skaffat dig genom livserfarenhet. Och glöm inte att du faktiskt kan kombinera flera olika intressen och ha flera olika inkomstkällor - du måste inte välja!

Nu kan jag använda min kunskap för att hjälpa andra, som likt mig bara vill komma igång med sin verksamhet. Syns man inte så finns man inte! 

Emelie Benson Eljarp är min senaste kund. Hon är inredare och ljusdesigner, som arbetat i flera år med både privata hem och offentliga miljöer. Hon har dessutom förekommit flitigt i ett flera av våra stora svenska inredningstidningar, så som Residence och Allt i hemmet. En hemsida blev ett bra sätt för henne att skapa kontakt med nya kunder, genom att på ett överskådligt sätt visa upp vad hon gjort under åren.


Förekomsten i media ger Emelie många fördelar när hon försöker nå ut till nya kunder.

Emelie Benson Eljarp i media

Vill du också ha hjälp med en hemsida - läs mer här!