Efter 15 år lyckades vi äntligen...

Prästen Gösta är ingen vanlig präst. Vi hördes av första gången under hösten förra året. Då var han precis på väg till Santiago de Compostela för att pilgrimsvandra. Han berättade då för mig att han behövde göra om sin hemsida, men att han försökt i 15 år utan att någon lyckats hjälpa honom - mycket på grund av hans "spretighet", som han själv valde att uttrycka det. Men om det är något jag vet mycket om så är det just det. Spretighet, mångsidighet, att ha många strängar på sin lyra - ja, man kan kalla det vad man vill. Det svåra är att göra det till något kommunicerbart och som tydligt beskriver vad det är man gör när någon frågar.

Det som började med en förfrågan om en hemsida slutade snarare med att jag hjälpte Gösta med att bygga hans nya varumärke. Och spretig, det är han inte. Allt han gör grundar sig i solida värderingar som skulle stå emot det mesta. Gösta behövde bara lite hjälp på traven med att släppa sargen och kasta sig ut som den o-konfessionella präst han är. För är det något som gör honom unik så är det att han vågar ifrågasätta tingens befintliga ordning och därmed också utmana människor och verksamheter att växa till sin sanna potential. 

Efter 15 år lyckades vi tillsammans. Igår lanserade vi hans nya hemsida - alldeles lagom tills dess att han gör entré som präst i TV-rutan!  

Vill du också ha hjälp med att formulera det du gör genom en hemsida? Hör av dig innan den 1 februari medan jag fortfarande erbjuder mina gamla priser. Efter det blir det en smärre förändring, så passa på!

Gösta Tingström är prästen som tagit kyrkans värderingar till en ny nivå och som tycker det centrala i kyrkan behöver bli begripligt för vanligt folk. Kör så det ryker säger jag! Han är en kreativ förnyare som tidigt tyckte att kyrkan som organisation kändes för trång och konservativ. Under 15 år har han därför arbetat som konsult med etik och värderingar inom svensk offentlig sektor och näringsliv . Under våren kommer han dessutom synas i TV-rutan när han i andra säsongen av "Gift vid första ögonkastet" hjälper till att matcha ihop singlar, i hopp om att ett arrangerat äktenskap kan vara vägen till den stora kärleken.