Två dygn som kan förändra ditt liv

Det här året lider mot sitt slut och jag planerar för fullt inför nästa år, då jag är tillbaka från min mammaledighet. Jag ser så mycket fram emot att kunna ha ordentligt med tid att utveckla verksamheten! Det här året har jag haft ett par omgångar med klienter där jag samlat upp de som hört av sig under ett par intensiva veckor, för att väntetiden inte skulle bli för lång. Det har fungerat så pass bra att jag kommer att fortsätta göra så även under nästa år, dvs erbjuda coaching under ett antal omgångar under året. Jag återkommer med tider när det närmar sig! Vet du redan nu med dig att du vill boka in ett möte med mig så går det bra att höra av sig via kontaktsidan. Jag skriver då upp dig på listan så kontaktar jag dig så fort jag har tider att boka.

Det jag redan nu vet är att den 22-24 mars kör jag min första workshop i grupp! Under drygt två dagar kommer du få hjälp att förstå hur du kan använda dina talanger, kunskaper, erfarenheter och intressen för att försörja dig för att få så mycket av livet du drömmer om som möjligt.

 
 

Helgen kommer att bestå av individuell vägledning av mig i små grupper, samt övningar tillsammans med terapeuten Tina Lee Möller, som kommer hjälpa dig att lösa upp känslomässiga blockeringar. Workshopen hålls på Liljero Retreat, som är ett gammalt kapell på landet med allt man kan önska sig för att få sinnesro i själen. Det kommer bli fantastiskt - jag lovar! Läs mer om det här.

Jag önskar en trevlig helg och hoppas att du fortsätter följa mig in i nästa år!