Trodde ALDRIG jag skulle säga det här men...

Inser att det varit väldigt tyst från mig de senaste månaderna. En av anledningarna har varit att jag haft flera fantastiska kommunikationsuppdrag som pockat på min uppmärksamhet, men också att jag faktiskt inte trodde att det var så många där ute som faktiskt läser vad jag skriver. Jag hade fel…

Under de senaste månadernas arbete med kommunikation har jag behövt bli bättre på att läsa av effekterna av kommunikationsinsatserna och därmed lärt mig mycket om sökoptimering. Vad jag däremot glömt bort är att hålla koll på statistiken för min egen hemsida. Och gissa min förvåning när jag idag gick in för att titta på hur besöksstatistiken ser ut för min egen sida. Det är ju uppemot 100 personer som besöker min sida nästan varje dag! Snacka om att jag skäms när jag inser att jag inte skrivit något på så länge. Till alla er som tagit er tid att besöka min sida – hoppas inte ni gett upp!

Om bara två veckor beräknas jag ligga på BB med en helt ny livskamrat vid min sida. Livet kommer med största säkerhet att få ett nytt fokus ett tag framöver men är det något som förvånar mig så är det följande… Jag längtar efter att kunna börja jobba igen! Jag trodde aldrig för två år sedan att jag skulle känna så som blivande mamma, men faktum är att jag precis fått min verksamhet att verkligen rulla och det är så roligt! Jag har lyckats med det jag trodde var en omöjlighet för bara en kort tid sedan. Jag har startat mitt eget företag och äntligen kommit över den tuffaste nystartsperioden och börjar kunna leva på min verksamhet på riktigt. Och framförallt – jag lever! Jag njuter av att jag numera faktiskt kan sätta livet före jobbet, att jag själv bestämmer över min tid och mina arbetsdagar, att jag har ett kontor med underbara arbetskamrater (som dessutom öppnat ett satellitkontor på Mallorca, vilket jag DEFINITIVT kommer att utnyttja någon månad per år!) och sist men inte minst – jag har tid över för det som verkligen betyder något.

Jag är SÅ taggad att fortsätta arbeta för att fler ska kunna göra som jag – dvs. förverkliga drömmen om att bli sin egen och därmed kunna försörja sig, utan ett vanligt jobb! Så fortsätt gå in här emellanåt så ska jag göra mitt bästa för att dela med mig av tankar och idéer som förhoppningsvis kan hjälpa er att landa på rätt sida - den där livet leker!