DSC_1074.jpg
 
 
 

Förverkliga din dröm om att starta eget

Det är stor skillnad på att vara lyckad och lycklig. Ändå fokuserar de flesta av oss mer på hur vi ska få en bra karriär, än hur vi ska få ett bra liv. Många trivs med sitt jobb, men allt för många är idag inte lyckliga med att jobbet styr livet. Man vill ha en förändring men vet bara inte hur. Det är väl så här livet är, eller?

Efter att själv ha lyckats ta mig ur jobbfällan arbetar jag nu för att fler människor ska våga sätta livet före jobbet och kunna försörja sig - utan ett vanligt jobb. Mitt jobb handlar om att hjälpa dig hitta sätt där du kan försörja dig på att göra sådant du älskar - utifrån hur du vill leva! Jag har lärt mig, den hårda vägen, att man kan göra precis vad man vill. Och man behöver inte bestämma sig för en sak. Allt handlar om lära sig att se hur man kan kombinera intressen, kunskaper, talanger och erfarenheter för att försörja sig så att man får så mycket av livet man drömmer om som möjligt. 

När vi väl hittat en idé som du gillar kan jag även hjälpa dig med marknadsföringen för att du ska kunna komma igång med ditt eget företag. Med bakgrund inom kommunikation vet jag vikten av att synas. Att göra en stor förändring behöver varken kosta massa pengar eller ta särskilt lång tid. Inte om man vet hur man ska göra! 

Hälsningar/ Johanna Schuster

 
 
I oktober 2013 bytte jag staden mot landet för att jobba mindre och leva mer. Jag hade insett att det inte spelade någon roll hur bra jobb jag hade, om det inte fungerade med livet jag ville leva. Det jag sökte var inte drömjobbet, det var drömlivet. Läs mer om min egen resa  här .

I oktober 2013 bytte jag staden mot landet för att jobba mindre och leva mer. Jag hade insett att det inte spelade någon roll hur bra jobb jag hade, om det inte fungerade med livet jag ville leva. Det jag sökte var inte drömjobbet, det var drömlivet. Läs mer om min egen resa här.

 

Hur vill du lägga upp ditt liv ?

Skulle du se till att resa mer, att du inte behövde välja mellan stan eller landet, eller vad är viktigt för dig? När du vet det kan du också börja försörja dig på att göra sådant du älskar - utan ett vanligt jobb. Hur man gör om man vill starta eget? Följ min blogg där jag kommer skriva om hur man gör för att få ett liv, inte bara en karriär. För jag har äntligen hittat facit!

 

Läs bloggen!