Etagevåning vacker nog för New York Times

När jag kom in här första gången var det bara kärlek. Även om stället var totalt nedgånget och inget hade gjorts med det sedan det köptes av damen som flyttat in på 20-talet. Hon hade tagit emot sällskap på uppemot 20 personer, med endast en kokvrå i hallen att tillgå. Elen behövdes dras om överallt, väggar och golv slipas ner och målas. Trappen behövde få ett räcke, kök byggas såklart, väggar rivas, vatten dras om etc. Det kändes som om det inte fanns någon riktig ände. Men ett antal månader senare var den gamla pärlan ljus och fräsch igen. Och New York Times kom på besök för att fotografera den lilla skatten. En riktig drömvåning!

 
_MG_3739+standard.jpg
efter 6.jpg
efter 4.jpg
efter 3.jpg
efter 5.jpg
efter 2.jpg
efter 10.jpg
efter 8.jpg
efter 9.jpg