Attraktivast i Vasastan

Det är i alla fall vad som sägs om Rörstrandsgatan där den här 1:an ligger. Eller numera en 2:a. Det jag såg när jag kom in här var 40 kvm med totalt outnyttjade ytor och potential. Jag såg till att flytta köket till vardagsrummet och gjorde ett mysigt sovrum där det slitna köket hade legat. Och för att göra lägenheten ultimat för två byggdes det en en 3 m lång platsbyggd garderobsvägg med förvaring hela vägen upp till tak. Och så lite fina tapeter, färg och detaljer på det. Behöver jag säga att värdet höjdes rejält? En sådan här lägenhet kan förvandlas till en guldgruva. Rätt adress, lite goda idéer och duktiga entreprenörer är vad som behövs.

 
Efter vardagsrum soffa.jpg
Sovrum+med+garderobsvägg.jpg
Efter hall.jpg
Efter vardagsrum bar.jpg
Hall.jpg
Efter balkong.jpg