DSC_0965.jpg

Hjälper dig skapa livet du drömmer om

En bra bok består av mer än ett kapitel. Så även livet. Man måste inte bestämma sig för ett yrke, en plats eller en väg att gå. Allt handlar om att lära sig se hur man kan kombinera intressen, kunskaper, talanger och erfarenheter för att försörja sig och få så mycket av livet man drömmer om som möjligt. Idag är det en självklarhet för mig, men det har det inte alltid varit. Det skulle ta sin tid för mig att inse att det faktiskt är möjligt att skapa sig ett liv på egna villkor. Men från den dagen är jag min egen och jag försörjer mig idag på att använda flera av mina olika kunskaper och intressen - framförallt inom inredning och kommunikation. Förutom att hjälpa dig som redan lever din dröm att forma ditt hem, hjälper jag även dig som kanske inte riktigt hittat rätt och behöver hjälp med hur du skulle kunna kombinera dina unika kunskaper och personliga erfarenheter för att kunna försörja dig som din egen. När du väl har en idé om vad du vill göra kan jag använda mina erfarenheter inom kommunikation för att hjälpa dig komma igång med den verksamhet som är svaret på hur du ska få mer av livet du drömmer om.

1. Så skapar du ett liv på egna villkor

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Vivamus a ante congue, porta nunc nec, hendrerit turpis. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor.

2. Verktygen som hjälper dig leva din dröm

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Donec eget risus diam.

3. Ta Hjälp att forma hemmet utifrån livet du vill leva

Du lever redan din dröm men har inte intresset eller kunskapen för att skapa det där hemmet du drömmer om.

DSC_0965.jpg