Jag designar ditt liv

Jag kallar mig för livsdesigner och jobbar i två steg. Först rör jag om i ditt liv ordentligt och sedan hjälper jag dig få ordning på det igen. Kort sagt så handlar det om att tänka om kring det du redan har i form av kunskaper, talanger, intressen och erfarenheter och få dig att förstå hur du kan kombinera dem för att  starta ditt eget företag och försörja dig på att göra sådant du älskar - utifrån hur du vill leva. När vi har hittat en idé du gillar så har du dessutom möjlighet att ta hjälp av mig som kommunikatör för att kommunicera det du vill göra. För tro mig, något av det viktigaste för att lyckas med det man vill göra är att börja prata om det som att man redan gör det. En hemsida är det enklaste och bästa sättet att göra det på. Men först - till coachingen! 


1. Jobbcoaching för dig som vill ha ett liv, inte bara en karriär

Ända sedan vi var små har vi fått lära oss att ställa oss frågan vad vi vill bli när vi blir stora. Det är därför inte konstigt att det ofta är där vi fastnar. Vi jagar efter det perfekta jobbet som ska uppfylla oss på alla plan. Vad det ofta handlar om är att vi längtar efter ett annat liv, snarare än ett annat jobb. Varför frågade aldrig någon oss hur vi ville leva?

Mitt jobb handlar om att hjälpa dig hitta sätt där du kan försörja dig på att göra sådant du älskar - utifrån hur du vill leva!  Och man behöver inte bestämma sig för en sak. Allt handlar om lära sig att se hur man kan kombinera intressen, kunskaper, talanger och erfarenheter för att skapa sig inkomstkällor som gör att man kan leva som man vill.

Läs gärna ett av mina blogginlägg nedan, som är ett typiskt exempel på hur jag jobbar med att ta fram idéer till mina klienter som vill starta eget företag. Och läs sedan vidare om vad du kan förvänta dig när du anlitar mig som coach. Du kommer aldrig att se på ett jobb med samma ögon igen. Jag lovar!2. Hjälp med en snygg hemsida

När du väl vet vad du vill göra för att försörja dig så att du kan leva det liv du drömmer om är det ofta lätt att fastna i saker som att man behöver en hemsida. Många tycker dessutom det är svårt att formulera vad det faktiskt är man erbjuder så att andra förstår. Efter att ha arbetat som kommunikatör i många år tycker jag det känns roligt att kunna använda den kunskapen för att hjälpa andra komma igång med sitt företag. Att skapa en hemsida är idag lätt och billigt, men har man inte gjort det förut kan det vara både tidsödande och ta energi från det man hellre lägger sin tid på i startskedet. Själv älskar jag kommunikation och tycker det är det roligaste som finns att i ord och bild göra verklighet av någons idéer! Att få hjälp med en snygg hemsida, så att du kan komma igång och marknadsföra ditt eget företag, behöver inte kosta dig mer än några tusenlappar om jag får hjälpa dig. Min egen hemsida är ett exempel på vad jag skulle kunna göra för dig på bara ett par dagar.