Driva Eget - utsedd till veckans företagare

Cecilia Ingvarsdotter, sajtansvarig redaktör för driva-eget.se, kontaktade mig för en intervju kring trenden "downshifting" för att höra min historia om hur jag omprioriterade i mitt liv och fick mer livskvalitet. Det slutade med att jag blev utnämnd till veckans företagare. Man tackar!


Artikel i Svenska Dagbladet om att byta liv och bli sin egen

I juli 2017 skrev Svenska Dagbladet en artikelserie om att "Byta liv", där jag var den första att porträtteras. Läs hela artikeln här om hur jag bytte storstadshetsen mot lugnet på landet och idag drivet mitt eget företag. Foto: Magnus Neideman, SvD


Kvällspasset P4

Kvällspasset i Radio P4 - Om hur jag blev fri

I augusti 2017 blev jag uppringd av Kvällspasset i P4 som ville intervjua mig om hur jag bytte liv från storstadshets till lugnet på landet. Här är mina tips för hur man kan tänka för att få mer frihet och mindre krav, måsten och borden! Läs även blogginlägget här, där jag utvecklar resonemanget. 


Reportage i veckotidningen Allas

“Efter år av ångest hittade Johanna lugnet och kärleken…” Så inleds reportaget i nr 25 av Allas 2018. Ett reportage som gjordes redan under sensommaren 2017. Reportaget, som är fyrsidigt, går endast att ta del av i lösnumret.

Foto: Niklas Kämpargård

Foto: Niklas Kämpargård


Artikel i Sydöstran under temat “När livet förändras”

Matilda Ohlsson på Sydöstran gjorde i maj 2018 en intervju med mig, som en del av artikelserien “När livet förändras”. Artikeln handlar om hur jag 2013 blev tvungen att att göra en större förändring för att få till en hållbar lösning på lång sikt, eftersom jag var utmattad.

Foto: Pernilla Norström

Foto: Pernilla Norström


Artikel i Aftonbladet om hur jag bytte drömjobbet mot drömlivet

I augusti 2018 kom Katarina Forsberg från Aftonbladet förbi och gjorde en intervju med mig. Jag berättar om hur jag gick tillväga för att anpassa jobbet efter livet och ger mina tips för hur man kan få ett lyckligare liv.

Foto: Veronica Kindblad, Aftonbladet 2018

Foto: Veronica Kindblad, Aftonbladet 2018


Gäst i podden “På Riktigt” med Charlie och Mattias

På Riktigt podd.jpg

Lyssna på avsnittet här för att ta del av mina tankar kring ekonomi och hur man kan tänka om kring det man har om man vill byta livsstil.